Tietoa palvelusta

Uusi palvelu autokouluille

A-Rent-O on uusi palvelu, joka tarjoaa autokoulujen käyttöön monipuolisen mopomalliston sekä laadukkaat ajovarusteet. Autokoulun ei enää tarvitse itse investoida omaan opetusmopoon ja sen ylläpitoon.

Mopoajokortin (AM120) ajoharjoittelutunteja varten ajo-opettaja voi varata toivomansa mopon kattavasta valikoimasta erityyppisiä mopoja. Mopovarauksen voi tehdä kätevästi netissä.

A-RENT-O:n mopovarikko sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Helsingissä osoitteessa Valokaari 10. Kiinteistön laajalla piha-alueella on mahdollista järjestää lähiopetus ja ottaa turvallisesti tuntumaa mopon hallintaan ennen ajotielle siirtymistä.

Kokeiltavana ensiluokkainen ja kattava mopomallisto

Autokoulujen käyttöön varatut mopot edustavat uusinta tekniikkaa. Ne ovat aina huollettuja ja turvallisia.

Ajo-opettaja ja oppilas voivat valita ajotuntia varten esimerkiksi skootteri-, enduro- tai sähkömopon. Seitsemän mopon valikoimasta löytyy eri istumakorkeudella ja ominaisuuksilla varustettuja malleja. A-Rent-O:n mopovarikon avulla oppilas saa hyvän yleiskäsityksen erilaisista mopomalleista, joiden valmistajia ovat Aprilia ja NIU. Yhteistyökumppanina Aprilia-mopomalliston osalta toimii Otto Brandt Oy.

Kaikille autokouluille edullinen ratkaisu

A-RENT-O:n mopovarikko palvelee kaikkia autokouluja samoin ehdoin. Mopon voi varata ennakkoon nettivarauksella tai sopivan yksilön voi käydä valitsemassa mopovarikolla. Autokouluille palvelu tarjoaa paljon vaihtoehtoja ilman tarvetta investoida mopon hankintaan ja sen ylläpitoon.

Myös ajovarusteet kuuluvat palveluun

”Mopon hallintaa ei opi kuin ajamalla. Helpon ja turvallisen ajokokemuksen muodostavat hyvä mopo, laadukkaat ajovarusteet ja mopoihimme kuuluva vakuutusturva. Oppilaan ei tarvitse jännittää, että tulee kalliiksi, jos mopolle sattuu jotakin”, sanoo palvelun perustaja Toni Paunonen.
Kun autokoulu tekee varauksen, palveluun sisältyy mopon vakuutus.

Vuoden alusta käyntiin

A-RENT-O:n mopovarikon toiminta käynnistyy heti mopokauden alkaessa ja jatkuu pitkälle syksyyn.